Gogoașa înfuriată a președintelui Băsescu

| 26 oct, 2013

Traian Băsescu a început să le încurce rău de tot. Frustrarea sa legată de activitatea politică a premierului Ponta a devenit atât de evidentă încât nici o armată de consilieri nu-i mai pot face față. Acestea sunt momentele în care mesajele ies cu virgulă și ridicolul mustește la tot pasul în comunicatele supăratului președinte de la Cotroceni.

Nici nu au trecut două zile întregi de la discuțiile pe care le-a avut premierul Victor Ponta cu vicepreședintele american Joe Biden, că Traian Băsescu anunță că și el a vorbit cu Biden, dar nu oricum, vicepreședintele american fiind cel care l-a sunat pe președintele român aflat la Bruxelles. Da, nu prea se pupă, căci în diplomația americană sunt extrem de rare momentele de acest gen, de obicei liderii americani sunt cei apelați, nu invers. Dar Băsescu este numai unul și, probabil, de când cu criza, au devenit și americanii mai modești.

Pesemne că Traian Băsescu trebuia să zică ceva, cum stătea ca pe ace la Bruxelles, plictisit probabil de ațoasele discuții pe tema agendei digitale europene în care s-a băgat doar așa, ca să nu meargă premierul. Așa că a ieșit mai gogonată decât trebuia. Imaginați-vă doar scena, cum scoate domnul Băsescu telefonul deștept din buzunar, în plină întâlnire europeană la nivel înalt. Nu se poate să nu fi remarcat toată lumea, în primul rând că, președinte al tuturor românilor fiind, Băsescu este musai să aibă ”Deșteaptă-te, române!” fixată ca sonerie de apel. În al doilea rând, cunoscându-l pe Băsescu, acesta mai mult ca sigur că le-a cerut distinșilor europeni să pună conferința pe hold, că trebuie să vorbească ceva confidențial cu ”parteneru' Bidăn, hă,hă, hă!”

Probabil că niște consilieri și-au asudat intens gulerele cămășilor albe ca să aducă din condei trăznaia spusă pe negândite. Problema cu poveștile care nu se pupă este exact asta. Nu se pupă... Și dacă încerci să dregi busuiocul, mai rău atragi atenția. Despre acest gen de atitudine se spunea pe vremuri, când școala era școală, că dacă Băsescu tăcea, filosof rămânea. Dar președintele nu a tăcut, așa că un amărât de slujbaș și-a blestemat soarta și a mai pus un pic de oțet peste gogonelele la borcan furnizate la supărare de Băsescu. Așa se face că premierul aflat tangențial în discuție l-a și taxat pe Băsescu: normal că Biden l-a sunat, căci doar Băsescu se lăuda nu demult că el nu vorbește decât cu Obama...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

16 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2013
Cornelia
Tanti Elena!
Eleno! Cu fiece zi cand deschid frigiderul gasesc tot mai mult aer in el.....Asta e problema noastra! Iar problema problemei noastre se numeste Ponta! Inteles? Iar adevaratele gogosi le coaceti voi....doar doar uitam de foame....(s-o crezi tu ca uitam sau TE uitam!)
17 noi, 2013
ion
nu vrea sa cred ca romani sunt prosti,totus o parte da,cum poti scuti de raspundere un om,care si-a batut joc de popor,pe motiv de criza,cand pentru iel si familia lui aceasta perioada a adus progres si prosperitate in conturi si avere,iar pentru popor,saracie si dezastru sia facut codul penal,dupa bunul plac,in asa fel,incat toate faptele sale penale de pana acum sa fie prescrise,asta a facut Basescu.
11 noi, 2013
andreea
Nu stiu pentru ce ii tot luati uni dintre voi apararea lui Basescu.Ce dracu a facut el pentru tara asta?Ne-a facut de ras mai mult decat fosti presedinti.Momentan la noi in tara nu se gaseste nici un potential presedinte care sa fie cu adevarat demn de acest post.Asa ca mai tacesti din gura.Nici Pdl-ul nici asa zisul Usl nu sunt bune de nimic...Se pricep la dat din gura si atat, faptele sa le faca alti ca ei nu au timp...
28 oct, 2013
nic
pentru elena gogoasa
Gogoasa infuriata? Vorbesti de antonescu, nu-i asa fumeie , ori poate el e gogoasa berlineza...
27 oct, 2013
diana_napoca
Vai Lenuto...
Doamne Lento,imi doresc ca peste 1 an sa recitesti acest articol pe care l-ai scremut si-sper din toata inima!!-sa iti carpesti doua palme in fatza oglinzii...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ