Golanii de la Autobaza i-au scurtcircuitat Gândul lui CTP

| 23 sep, 2014

Grupul ”religios penticostal” Autobaza, a mai făcut o victimă, tot din mass media. De fapt băieții n-au nicio legătură cu religia, penticostală sau de alt fel, dar cu atât mai multe în comun cu umorul și farsele.

După ce au amețit o duduie de la Click și au convins-o să publice, cu titlu de dezvăluiri, niște aiureli totale, însăilate în jurul ”dealerului de droguri” Silviu Gherman, de felul lui un simpatic umorist și artist polivalent, proprietar de canal pe Youtube, glumeții l-au scos din minți și pe Mircea Badea, cu povestea improvizatului protest ”băsist”, chiar pe trotuarul din fața Antenelor. Sună aproape incredibil, dar următorii care și-au prins urechile au fost chiar ”profesioniștii” de la Gândul, parte din marele trust de presă dresat pentru succes cu orice preț de însuși faimosul Adrian Sârbu.

Citeşte şi: MIRCEA BADEA, parodiat într-un banner apărut deasupra podului Băneasa

Gânditorii ”au pus botul”, cum se spune, la o farsă în care Autobaza trata ”participarea contra cost la lansarea candidaturii lui Victor Ponta”. O dată lansată, poanta s-a dus ca piatra-n geam- noi am găsit capturile de ecran în care se ”tratează” participarea la mitingul electoral contra sumei de 20 de lei până hăt, în new media provincială. Amuzați de campania de racolare pe Facebook, băieții s-au dus și ei la miting și și-au făcut poze cu un teanc de bancnote în mână, pe treptele Stadionului Național. E greu de spus dacă au mers la sigur sau doar au intuit că unii presari vor mușca momeala cu mal cu tot. Vorba lor obișnuită: ”glorie mielului”, cu mențiunea că ”mielul” de data asta s-a dovedit chiar fosta publicație ”quality” a lui CTP, din care quality a mai rămas în prezent doar ”sufletul”, căci s-a grăbit să behăie pe neverificate, postând imaginile capcană subt titlul extrem de sugestiv: ”Câţi bani ar fi primit unii dintre „mândrii români” ai lui Ponta pentru a merge la show-ul de pe Arena Naţională.”Douăzecidelei, adevărați, noi, pe care probabil că gruparea inspirată i-a și pus la bătaie, în aceeași seară, la o terasă din București...

Dacă vreți să aflați mai multe despre poantele ”penticostalilor” autobaziști, găsiți pe Youtube și pe vice.com.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2014
Liviu
20 lei
Stefan Ionescu, glume sau nu, nu stiu ce au facut baietii de pe Autobaza, dar propunerea de a participa la lansarea lui Ponta, sa aplaud 4 ore pentru 20 lei am primit-o si eu, direct pe facebook. Daca este cineva interesat, o pot chiar dovedi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ