Gorghiu: Am auzit la colţul străzii că PSD nu îl mai pune pe Ponta pe listele de Parlament

| 04 iul, 17:26

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut luni că a auzit că PSD nu îl va mai include pe Victor Ponta pe listele de la alegerile parlamentare.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost întrebaţi, într-o conferinţă de presă, cum comentează informaţiile apărute pe surse cum că şeful statului, Klaus Iohannis, ar fi discutat la Cotroceni despre fuziunea UNPR-PNL cu Gabriel Oprea, Valeriu Steriu. 

"E stânjenitor pentru noi că trebuie să comentăm aşa ceva, bârfele pe care le aude domnul Dragnea. Vă daţi seama, şi eu am auzit, la colţul străzii, de la un senator PSD, că pe Ponta nu îl mai pune pe listele de Parlament, dar nu ies în conferinţă de presă să spun lucrurile astea cu valoare de adevăr. Le cenzurez, din bun simţ pentru cei care vă urmăresc", a spus Gorghiu la finalul Biroului Politic Naţional. 

Joi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat o informaţie conform căreia liderii UNPR Valeriu Steriu şi Gabriel Oprea s-ar fi întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema unei fuziuni cu PNL. 

"Imediat după alegeri, dl Steriu şi am înţeles că şi dl Oprea au avut o întâlnire cu cei de la PNL fără ca nouă să ne spună că ar vrea să meargă la PNL şi înainte să meargă să aibă de la noi o contra-ofertă, dincolo de faptul că tipul ăsta de licitaţie politică nu e sănătoasă şi în general PSD nu participă la aşa ceva. Mi s-a părut incorect. Un senator care a venit la noi - a zis că nu vrea să meargă către PNL - ne-a spus că dl Oprea le-a spus că inclusiv cu dl Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informaţie care, dacă se dovedeşte reală, e ceva foarte grav. Cred că dl Oprea şi dl Steriu şi dl Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuţii pe această temă, pentru că ar fi implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidului", a declarat Dragnea la Târgovişte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ