Gorghiu: Dacă lucrurile merg cum dorim, vom decide unificarea președințiilor organizațiilor județene în avans

| 15 dec, 08:35

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, luni seara, că unificarea președințiilor județene ale liberalilor ar putea fi realizată în avans.

"Fuziunea a fost gândită în trepte, cum era normal să se întâmple, astfel încât să fie finalizată în 2017. Ca urmare a deciziilor din CNC cu mult înaintea calendarului. În ianuarie-februarie, când toți candidații vor fi desemnați pentru alegerile locale, vom avea președinții unice în toate organizațiile, mai puțin în organizațiile județene. (...) În condițiile în care vom vedea că lucrurile merg exact cum ne dorim să meargă, vom decide inclusiv fuziunea, adică unificarea președințiilor organizațiilor județene tot în avans", a spus Gorghiu, la Antena 3.

Ea a susținut că procesul de fuziune nu este ușor, în contextul în care este vorba de două partide mari de dreapta.

Consiliul Național al PNL a validat vineri decizia Comisiei de unificare a liberalilor ca toți candidații PNL la alegerile locale să preia conducerea interimară unică în organizația în care candidează, mai puțin la organizațiile județene.

Tag-uri: Alina Gorghiu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ