Gorghiu: De departe are prima șansă la Capitală

| 15 apr, 13:06

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a apreciat vineri, la Pitești, că Marian Munteanu are prima șansă să câștige alegerile la București.

"Pot să vă spun un lucru, că de departe are prima șansă la Capitală și (...) bătălia se va da cu doamna Firea (...). Îl contestă PSD-ul, îl contestă suporterii lui Nicușor Dan. E firesc să-l conteste orice om care susține alt partid. Ce am cerut (...) a fost ca atunci când arunci cu lături într-un candidat să o faci documentat. (...) Să nu arunci cu acuze în spațiul public fără să ai cel mai mic argument în susținerea acelor acuze", a declarat co-președintele PNL la Pitești, în cadrul unei conferințe de presă, conform Agerpres.

Cei care contestă candidatura lui Marian Munteanu nu fac decât să preia niște acuzații lansate de FSN la începutul anilor '90, a mai spus Gorghiu.

"Domnul Munteanu a explicat pe toate posturile de televiziune (...), peste tot a explicat, cum de altfel face de 20 de ani. Acele acuzații (...) știți că au venit de la suporterii FSN în anii ?90, cam asta se spunea. Cu aceeași legendă dacă rămânem și în 2016, fără să ne deranjăm să citim un pic ce a fost atunci sau să-l ascultăm pe candidat explicând, fără să venim cu niște dovezi atunci când acuzăm, cred că nu se cade să o mai facem într-o țară democratică. Că nu suntem la pușcărie, nu suntem aici să condamnăm oameni înainte să ascultăm punctul lor de vedere", a spus Alina Gorghiu.

Reacțiile apărute în ultimele zile demonstrează faptul că Marian Munteanu este cel mai potrivit să candideze din partea PNL, a spus Gorghiu.

"Această controversă validează o teorie pe care eu și domnul Blaga o avem de vreo trei zile de când am prezentat candidatul, și anume că este alegerea perfectă pentru candidatură la Primăria Generală", a conchis Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ