Gorghiu: Prună nu se va găsi printre propunerile PNL pentru Ministerul Justiţiei

| 14 iul, 13:51

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, că Raluca Prună nu va fi o propunere a PNL pentru funcţia de ministru al Justiţiei după alegerile parlamentare dacă liberalii vor forma majoritatea.

„O să avem un ministru susţinut de PNL. Eu deja mă gândesc deja la vreo două-trei idei, nu se regăseşte doamna Prună, nu că aş avea ceva cu ea, dar am alte opţiuni, propuneri ale partidului, dar am şi eu dreptul la nişte idei. Va conta foarte mult şi cel care va gestiona penitenciarele în România", a spus Gorghiu la DC News.

Liderul PNL a arătat că pentru situaţia din unităţile de detenţie l-ar fi demis demult pe şeful penitenciarelor şi că aşteaptă o poziţie mai fermă de la ministrul Justiţiei. „De foarte multă vreme aud despre situaţia de acolo, de şpăgile care se iau, (...) însă dacă nu intră autorităţile, control pe bune, să răspundă la sesizări pe bune, să mai taie din corupţia din penitenciare, nu va rezolva mare lucru", a completat Gorghiu.. Copreşedintele PNL a precizat şi faptul că în primul mandat de parlamentar şi-a dorit foarte mult să fie şef la penitenciare. „Nu îmi aduc aminte dacă i-am propus lui Tăriceanu sau i-am propus şi m-a refuzat", a arătat ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ