Gorghiu: PSD va împiedica derularea anchetei în cazul Corlăţean. Miza e salvarea celor de deasupra lui

| 21 iun, 13:11

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că majoritatea PSD de la Senat va încerca, prin votul în cazul cererii DNA referitoare la Titus Corlăţean, să împiedice derularea anchetei şi afirmă că ''miza'' social-democraţilor nu este salvarea fostului ministru de Externe, ci a celor de deasupra lui.

''Cererea de urmărire penală a fostului ministru de Externe Titus Corlăţean, în dosarul votului din diaspora, ajunge astăzi la vot în plenul Senatului. A trecut mai mult de o lună de la primirea solicitării procurorilor, iar în Comisia juridică cererea a primit aviz negativ. E clar ce va face majoritatea PSD astăzi: va împiedica derularea anchetei. Miza PSD nu este salvarea lui Corlăţean, ci a celor de deasupra lui, care au făcut calculele politice şi au decis că românii din diaspora nu trebuie să voteze, pentru ca 'cineva' să iasă preşedinte cu orice preţ. Domnilor Ponta şi Dragnea ar trebui să le fie ruşine: povara a căzut pe umerii celui de care s-au folosit pentru a-şi duce la îndeplinire planul. Din păcate, riscăm să treacă multă vreme până când vom afla cum s-au derulat discuţiile celui mai odios plan împotriva dreptului la vot. În 2014 au blocat votul ca să iasă Ponta preşedinte, azi folosesc votul ca să blocheze aflarea adevărului. Democraţie a la PSD!'', a scris marţi Gorghiu pe pagina sa de Facebook. 

Solicitarea DNA privind încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul social-democratului Titus Corlăţean, în dosarul 'Vot Diaspora 2014', ar putea să fie dezbătută şi votată marţi în plenul Senatului. 

Comisia juridică a Senatului a respins săptămâna trecută cererea DNA în cazul senatorului PSD Titus Corlăţean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ