Grapini: Există multe lucruri de schimbat la autorităţi, dar nu credeţi că şi la mulţi dintre noi?

| 27 ian, 2014

Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM şi Turism, a scris pe Facebook despre căderile de zăpadă din ultimele zile, dar și despre atitudinea oamenilor și autorităților.

„Când eram copil, erau troiene cât casa. Tata făcea un tunel ca să putem ieşi din casă să mergem la şcoală. Oamenii din comună nu se văitau. Ieşeau la dat zăpada din faţa curţilor, de pe uliţe. Eu mergeam câţiva km pe jos până la şcoală, aşa cum o făceau toţi copiii din sat.Nu am auzit pe nimeni văicărindu-se, stând la geam şi cerând “autorităţilor” să le cureţe trotuarul.

Există multe lucruri de schimbat la autorităţi, dar nu credeţi ca şi la mulţi dintre noi? Dacă este muşcat un copil este de vină statul, dacă alunecă cineva pe gheaţă este de vină primarul, dacă sunt blocate maşini din cauza zăpezii este de vină poliţia… deşi s-a anunţat că-i închis drumul… Eu cred că schimbarea trebuie să înceapă mai întâi la fiecare dintre noi!”, a scris Grapini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ