Grătarul lui Dragnea a început: A venit şi omul cu naveta de bere. GALERIE FOTO

| 07 mai, 17:08

Peste 6.000 de oameni sunt interesați de grătarul organizat de Liviu Dragnea la sediul PSD. Evenimentul a fost creat pe Facebook, însă elanul celor interesaţi este tăiat chiar de şeful social-democraților.

Galăţeanul care a adus lada de bere la "grătarul lui Dragnea" a refuzat să mănânce mici, acesta cerând drumuri mai bune în România.

Şeful PSD a precizat că micii sunt de la ferma fiului său.

 

La sediul PSD au venit și câțiva lideri de partid, printre aceştia numărându-se Marian Neacșu şi Marcel Ciolacu.

Grătarul lui Dragnea are loc la sediul PSD, în foișorul din curte.

Mesele sunt deja pregătite

Liviu Dragnea spune că va aduce mici din Teleorman, dar doar pentru gălăţeanul care a pierdut pariul. Oamenii par să nu fi înţeles mesajul liderului PSD şi se mobilizează în continuare pe Facebook.

"Acel domn care a pus pariu pe o navetă cu bere că eu nu sunt la volan – căruia i-am livrat un selfie – l-am întrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus că îşi ţine promisiunea eu am spus că, fiind o gazdă bună, aduc micii şi vă spun că aduc mici din Teleorman. Vă aştept să veniţi acolo şi sper să mâncaţi cu mine măcar un mic sau două persoane la un mic dacă nu aveţi curaj unul întreg şi să bem o bere. Şi cu alcool, şi fără alcool", a spus Liviu Dragnea.

El a fost întrebat dacă vor fi invitate la "grătar" şi persoanele care şi-au anunţat intenţia de a participa la evenimentul deschis pe Facebook ”Grătar la Dragnea”.

"Nu, pentru că nu cu ei am discutat. Eu n-am făcut rămăşag cu ei. Mai era o doamnă care ar fi vrut să vină şi a zis că bea doar limonadă. Aşa, de unde să am eu atâţia mici, domnişoară, să vin la toţi oamenii cu care mi-ar fi drag", a afirmat Liviu Dragnea.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ