Grila notarilor 2014: Vrei să vinzi sau să cumperi o casă? Ce taxe trebuie să plăteşti

| 21 ian, 2014

Grila notarilor  în 2014 după care se calculează taxele şi impozitele minime pentru tranzacţiile cu apartamente în Bucureşti a fost stabilită cu valori mai mari decât anul trecut. ECONOMICA.NET prezintă câteva exemple din grila pentru 2014 şi care sunt creşterile.

Valorile locuinţelor din grila pentru 2013 au fost mai mari cu până la 40% faţă de grila pentru 2013. Şi în noua grilă, valabilă pentru anul 2014, valorile apartamentelor sunt mai mari, în medie cu 10%.

Pentru realizarea comparaţiei au fost luate în considerare garsonierele, apartamentele cu două şi trei camere, de la etajele intermediare (1-4), confort I sporit, din blocurile construite în perioadele 1978-1997 şi 2008 – prezent. În tabele se regăsesc valorile locuinţelor pentru 2014, din blocurile construite în perioadele alese pentru comparaţie. Vezi cu cât cresc preţurile locuinţelor în cartierele din Bucureşti pe ECONOMICA.NET.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ