Grindeanu a afirmat că viteza maximă pentru drumurile expres va fi de 120 km/h

| 19 apr, 20:31

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, marţi, că viteza maximă pentru drumurile expres va fi de 120 kilometri pe oră, acest lucru urmând să intre în vigoare după ce preşedintele Klaus Iohannis va promulga legea care prevede acest lucru.

 

Sorin Grindeanu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, cu ce viteză se va circula pe primul drum expres din România, Craiova – Piteşti, care va fi deschis în această săptămână.
“A trecut legea prin Parlament, aşa cum ştiţi în urmă cu zece zile sau chiar săptămâna trecută, unde s-a acceptat şi s-a votat pragul de 120 de km la oră. Nu a ajuns din ce ştiu eu până astăzi să fie promulgată. Nu cred că e o problemă de a fi promulgată această lege, deci în mod normal se va circula cu 120 de kilometri la oră în perioada imediat următoare, după ce promulgă domnul preşedinte această lege”, a declarat ministrul.
Acesta a precizat că i se pare normală o astfl de vitezăpentru un drum expres.
”Nu vreau să pun presiune pe domnul preşedinte, nu vreau să fiu înţeles greşit, dar eu cred că e o viteză normală”, a precizat Sorin Grindeanu.

 

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ