Grindeanu "a pus TUNURILE" pe Dragnea în ultima zi ca premier: AVERTISMENT pentru Mihai Tudose

| 28 iun, 15:40

Sorin Grindeanu și-a făcut bilanțul pentru cele șase luni de guvernare. Fostul premier nu a ezitat să-l critice din nou pe Liviu Dragnea pentru mazilirea sa din funcția de prim-ministru și înlocuirea cu Mihai Tudose.

"Pentru mine aceste şase luni reprezintă o experienţă semnificativă în administraţia centrală, o lecţie de viaţă pe care mi-am însuşit-o. Există şi un lucru care m-a pus pe gânduri (...) - dorinţa unui singur om de a face rău şi de a strânge cât mai multă putere într-o singură mână.

Poate că în următoarele 2-3 luni vom înțelege cu toții ce l-a împins să ia toate aceste decizii. Vreau să mă uit în trecut și la lucrurile bune pe care le-am făcut colegii mei din Guvern și din Parlament. Investițiile străine au fost mai mari cu 1,3 miliarde de euro, un nivel record al exporturilor, 11,5 % mai mare decât perioada anului trecut, rata șomajului.

Acest Guvern a fost lovit de două crize politice majore care au afectat România. A fost marcat la început de cele mai mari proteste de după 1989 și și-a încheiat activitatea printr-o premieră politică în Europa, când președintele partidului de guvernare și-a dat jos propriul Guvern în urma unei analize mincinoase și din dorința de a strânge cât mai multă putere.

Din cauza declarațiilor de remaniere din ultima vreme, s-a creat un puternic sentiment de nesiguranță. Rezultatele acestei crize le vom vedea foarte curând. Nimănui nu-i va plăcea aceste lucruri, nici românilor, nici investitorilor.", a spus Sorin Grindeanu.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ