Grindeanu: Am avut o discuție cu Iohannis în privința noilor propuneri de miniștri. Aștept decizia sa

| 27 mar, 20:31

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că a discutat cu președintele Klaus Iohannis în privința noilor propuneri de miniștri, precizând că așteaptă decizia șefului statului.

"Am trimis nominalizările. Am avut o discuție cu dânsul, prin care i-am transmis modificările pe care le-am transmis. Aștept din partea dânsului decizia", a declarat premierul Grindeanu, luni seară, răspunzând la o întrebare înainte de a participa la Gala News.ro.

Anterior, Grindeanu anunțase că a luat act în ședința coaliției de guvernare de retragerea sprijinului politic al ALDE pentru Daniel Constantin și că va înainta luni președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri.

Potrivit prim-ministrului, nominalizările pe care le va trimite la Cotroceni 'și-au primit susținerea politică în forul de conducere de la ALDE'.

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminică să o propună pentru funcția de ministru al Mediului și viceprim-ministru pe Grațiela Gavrilescu, în prezent ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Pentru funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, Biroul Politic Central îl susține pe liderul grupului senatorilor ALDE, Viorel Ilie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ