Grindeanu, anunţ de ultimă oră: Acţiune oficială împotriva conducerii PSD

| 28 iul, 12:34

Sorin Grindeanu contraatacă după excluderea din PSD. Fostul premier a anunţat oficial că a depus contestație împotriva excluderii sale din PSD. Primul pas e contestaţia în forurile interne ale partidului, dar nu este exclusă din o contestaţie în instanţă.

„Am contestat conform statutului PSD acea decizie de excludere a mea din partid din care mi-am pierdut statutul de membru. Este o chestiune care se va judeca în forurile interne al partidului, la Comisia de Etică. Contestația mea este conform cu prevederile statutului. Este și dorința membrilor din Organizația Timiș de a face acest demers”, a explicat Sorin Grindeanu la Antena 3.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD în luna iunie, printr-o decizie a Comitetului Executiv Naţional. Decizia de excludere a fost primită de organizaţia locală abia după o lună, iar zilele trecute secretarul general Marian Neaşcu s-a deplasat în filiala PSD Timiş pentru a stabili viitoarea conducere a organizaţiei.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ