Grindeanu, către primari: Să ne ocupăm de administraţie, să se ocupe alţii de circ

| 11 apr, 12:26

Premierul Sorin Grindeanu i-a îndemnat, marţi, pe edilii de pe Valea Bârgăului să treacă dincolo de politică şi să se ocupe de administraţie, lăsând "cearta şi circul" pentru alţii.

"Eu vă rog, în primul rând pe primari, să trecem dincolo de ceea ce înseamnă politică, să ne ocupăm de administraţie, să lăsăm deoparte cearta, circul, să se ocupe alţii de lucrul ăsta şi noi să ne ocupăm şi să adoptăm ceea ce am promis oamenilor, fie că s-a promis de către dumneavoastră aici, în fiecare comună, fie că e vorba de programul de guvernare. Să se certe, să-şi facă circul pe care îl vedeţi, nu ne interesează. Trebuie să mergem înainte şi să punem în aplicare tot ce am promis. Peste trei ani când vor fi iar alegeri sunt convins că, dacă tot ce s-a promis în urmă cu un an se va întâmpla, lumea va fi mulţumită şi primarii vor fi realeşi", a declarat premierul la o întâlnire cu cetăţenii şi cu edilii de pe Valea Bârgăului. 

Grindeanu le-a spus acestora că a crescut în Caraş-Severin, într-o zonă asemănătoare cu Valea Bârgăului. 

"Nici acolo nu au ajuns CAP-ul, IAS-urile, pentru că nu au putut din cauza tăriei oamenilor, la fel cum e şi cum a fost şi la dumneavoastră", a afirmat prim-ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ