Grindeanu: Dincolo de partea politică, pe mine şi pe Florin Iordache ne leagă o prietenie de mai mulţi ani

| 21 feb, 10:25

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Antena 3, referitor la momentul în care ministrul Justiţiei Florin Iordache şi-a dat demisia, că discuţia cu acesta nu cu a fost ”ieşită din comun”, precizând că îi leagă o prietenie de mai mulţi ani şi şi-a exprimat convingerea că acesta ”îşi va face treaba în Parlament extraordinar de bine”. Grindeanu a precizat că nu a cerut el înlocuirea din funcţie a lui Iordache.

”N-a fost o discuţie ieşită din comun. Eu cu Florin Iordache pot să spun că era cam singurul din Guvernul României pe care îl ştiam de mulţi ani înaintea altor colegi. Şi dincolo de partea politică, ne leagă şi o prietenie. S-au făcut anumite lucruri legate nu de fond. Eu nu vreau să vorbesc de fondul problemei, ci de ceea ce am spus din prima seară şi anume de gestiunea comunicării deficitare”, a declarat Sorin Grindeanu. Premierul a precizat că  fostul ministru al Justiţiei şi-a dat demisia, adăugând că ”este un om care a încercat să rezolve o problemă”.

”Şi-a dat demisia domnul Iordache înainte de şedinţa de Guvern de joia trecută. Îmi pare rău, e un coleg cât se poate de bun, îşi va face treaba în Parlament, sunt convins, extraordinar de bine. Este un om care a încercat să rezolve o problemă care trebuie rezolvată şi acum şi în următoarele săptămâni”, a arătat Grindeanu.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ