Grindeanu: Îi monitorizez pe toţi miniştrii. REMANIERILE nu le facem la televizor

| 25 apr, 09:13

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că îi monitorizează pe toţi miniştrii Cabinetului său, precizând totodată că remanierile nu se fac "la televizor".

"Eu îi monitorizez pe toţi miniştrii şi nu sunt singurul, sunt convins. Inclusiv domnul preşedinte Liviu Dragnea monitorizează nu doar Guvernul, ci şi celelalte instituţii (...). Remanierile (...) nu le facem la televizor. Analizăm, tragem linie, discutăm cu preşedintele Liviu Dragnea. Trag o concluzie ca şi prim-ministru vizavi de modul în care unii sau membrii echipei guvernamentale şi-au făcut treaba. Prezint concluzia pe care o am şi o discutăm - aşa cum am făcut toate celelalte lucruri - cu partidul din care fac parte, împreună cu preşedintele Liviu Dragnea şi în coaliţia care susţine acest Guvern", a declarat Grindeanu la Antena 3. 

Şeful Executivului a reacţionat astfel, fiind întrebat care este poziţia sa având în vedere nemulţumirile exprimate de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cu privire la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan. 

Totodată, Grindeanu a spus că este datoria sa să îi monitorizeze pe toţi membrii echipei guvernamentale. 

"Sunt lucruri absolut normale, sunt termene, sunt măsuri pe care trebuie să le adoptăm şi pe care trebuie să le facem într-un mod cât se poate de clar şi de transparent, fără patimă personală sau chestiuni care ţin de chimie personală. Aici lucrurile sunt cât se poate de serioase", a precizat Grindeanu. 

Şeful Guvernului a mai afirmat că este "mulţumit de mare, mare parte din miniştri". "Au făcut ceea ce trebuiau să facă, ca şi măsuri, în primele trei luni", a arătat Grindeanu. 

Chestionat dacă nu exclude o remaniere, în cazul în care PSD decide acest lucru, Grindeanu a răspuns: "În primul rând trebuie făcută această analiză şi o fac cu toată echipa. Îmi prezint, normal, punctul de vedere ca şi căpitan de echipă, până la urmă, la Guvern, ca şi prim-ministru, (...) prezint lucrurile astea coaliţiei de guvernare". 

Totodată, întrebat dacă a vorbit cu Dragnea despre nemulţumirile pe care liderul PSD le are, Grindeanu a afirmat: "Eu vorbesc cu domnul preşedinte Liviu Dragnea de foarte multe ori pe zi, contrar a ceea ce se încearcă a se spune şi din interior, şi din exterior (...). Suntem doi oameni politici extrem de responsabili, care ne înţelegem fiecare dintre noi rolul pe care îl avem şi unde suntem fiecare dintre noi şi care ne dorim un singur lucru, principal, ca tot ceea ce noi am spus, ceea ce ne-am angajat să facem, să facem".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ