Grindeanu, întrebat ce le transmite protestatarilor împotriva OUG 13: Că au facut bine

| 28 iun, 16:21

Premierul interimar Sorin Grindeanu si-a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, bilantul mandatului de prim ministru.

Intrebat de jurnalisti unde intra OUG 13 si OUG 14 in acest bilant, Grindeanu a raspuns: "Aici sunt multe lucruri de spus, ordonantele nu pot fi decat luate impreuna. La vara stiu ca nu aveti foarte multe subiecte, e asa o liniste... o sa le spun." Intrebat de jurnalisti si ce le transmite protestatarilor impotriva OUG 13, Grindeanu a raspuns "Ca au facut bine", dupa care a glumit: "Alta intrebare!"

OUG 13, care introducea un prag de 200.000 de lei pentru infractiunea de abuz in serviciu, a fost adoptata la finalul lunii ianuarie de Guvernul Grindeanu si a provocat cele mai ample proteste de strada din Romania de la Revolutie incoace. In luna februarie, Sorin Grindeanu a abrogat OUG 13 prin emiterea unei noi ordonante, OUG 14.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ