Grindeanu, la final de mandat: "Aceste șase luni reprezintă pentru mine o lecție de viață, pe care mi-am însușit-o"

| 28 iun, 15:44

Premierul Sorin Grindeanu prezintă bilanțul activității Guvernului său, la final de mandat. "Pentru mine, aceste șase luni reprezintă o experiență semnificativă în administrația centrală, o lecție de viață, pe care mi-am însușit-o. Există, în schimb, și un lucru care m-a pus pe gânduri: dorința unui singur om de a face rău și de a strânge cât mai multă putere într-o singură mână", a declarat Sorin Grindeanu.

"Nu voi putea înțelege niciodată dorința aceasta de acumulare de putere într-o singură mână. Dar, poate, în următoarele 2-3 luni vom înțelege cu toții ce l-a împins să ia toate aceste decizii", a adăugat Sorin Grindeanu și a prezentat un bilanț al realizărilor guvernului său.

Printre acestea: "creștere economică mult peste așteptări (5,7 %), veniturile populației s-au majorat, câștigul salarial mediu brut pe economie a fost cu 16,1% mai mare ca cel din anul anterior, puterea de cumpărare a românilor a crescut, investițiile străine directe: 1,3 miliarde de euro - în creștere cu 22,9% față de perioada corespunzătoare a anului trecut, un nivel record al exporturilor: cu 11,5% mai mare ca anul trecut, rata șomajului una dintre cele mai scăzute din Europa - 5,3%".

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ