Grindeanu: Proiectul de lege pentru cota de TVA zero la achiziţia de locuinţe va fi adoptat până la sfârşitul lunii mai

| 03 mar, 13:54

Legea pentru tva zero la achizitia de locuinte va fi adoptata pana la sfarsitul lunii mai Proiectul de lege pentru aplicarea unei cote tva zero la achizitia de locuinte, care incalca directiva UE, si care trebuia sa intre in vigoare de la 1 martie, potrivit programului de guvernare va fi adoptata cel tarziu la sfarsitul lunii mai, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

"Masura tva zero la achizitia de locuinte e un proiect de lege pe care Guvernul il sustine. O sa mergem pe pasii legali. In momentul in care ni se va cere de catre Parlament punctul de vedere il vom da pozitiv", a declarat premierul Sorin Grindeanu la un forum pe teme imobiliare.

Desi in ultimele zile mai multi finantisti au tras un semnal de alarma si au aratat ca masura tva zero la vanzarea de locuinte nu respecta o directiva a UE, Grindeanu spune ca va notifoca Comisia Europeana. "Sunt niste reguli pe care trebuie sa le respectam", mai spune premierul.

Depus in Parlament chiar de seful PSD, Liviu Dragnea, proiectul de lege pentru tva zero la achizitia de locuinte este in dezbatere publica si va fi adoptata "cel tarziu la sfarsitul lunii mai", mai spune Grindeanu.
Acesta a mai mentionat ca Guvernul va trimite o serie de modificari pentru completarea acestei legi.

 

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ