Gripa face ravagii în România. Alte trei persoane au murit

| 13 feb, 21:48

 

Alte trei decese cauzate de gripă au fost înregistrate, fiind vorba despre doi bărbaţi şi o femeie, toţi având şi alte afecţiuni şi nefiind vaccinaţi antigripal. În acest sezon, gripa a cauzat 34 de decese, până în prezent.

 

 

 

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), au fost confirmate trei noi decese, toate la persoane cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.
Astfel, este vorba de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bacău, care a murit în 8 februarie, de un bărbat de 50 de ani din judeţul Bihor, care a murit în 12 februarie, şi de o femeie de 52 de ani, tot din judeţul Bihor, care a murit joi.
Cele trei persoane aveau condiţii medicale preexistente, dar nu erau vaccinate anti-gripal.
Numărul total al deceselor a ajuns astfel la 34.
Autorităţile sanitare au declarat oficial, în 6 februarie, epidemie de gripă, în condiţiile în care numărul total al deceselor era de 18.

 

Tag-uri: barbat, decese, gripa
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ