Gripa închide școlile. Elevii nu vor merge la școală vineri, 25 ianuarie 2019

| 24 ian, 10:29

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019. Gripa închide școlile. Elevii nu vor merge la școală vineri, 25 ianuarie 2019! Decizia a fost luată de Ministerul Educației, la solicitarea Ministerului Sănătății

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019.  Toate școlile din țară vor fi închise vineri, din cauza gripei. Suntem la un pas de epidemie, iar lista românilor uciși de gripă devine din ce în ce mai lungă. Trei oameni au murit doar astăzi. În total, de la începutul sezonului, 31 de români au fost răpuşi de virusul gripal. Autoritățile au luat măsuri suplimentare în spitale și școli. Dar în cele mai multe cazuri sunt depășite de situație. Vaccinul rămâne principala măsură de protecție. Condiția e să fie găsit în farmacii.

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019.  Un Ordind de ministru a fost semnat astăzi de către ministrul Educaţiei. Acesta prevede suspendarea integrală a cursurilor în sistemul de învăţământ preuniversitar.

Decizia a fost luată în urma solicitărilor făcute de Ministerul Sănătății.

De asemenea, elevii nu merg la școală nici joi, 24 ianuarie 2019, de Mica Unire.

 

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019. Sunt peste o mie de bolnavi de gripă în România, iar numărul total de viroze respiratorii trece de 90.000, în creștere cu 20% față de anul trecut. Vaccinul antigripal oferă cea mai bună protecția, iar în aceste zile, 10 mii de fiole vor fi redistribuite în țară la solicitarea Direcțiilor de Sănătate Publică. Dozele sunt pentru copii, bătrâni și bolnavi cronici. Restul populației ar trebui să ia vaccinul din farmacii, dacă îl mai găsește.

În tot acest timp, autoritățile au cerut măsuri suplimentare de protecție. În spitale sunt restricționate sau chiar interzise vizitele, iar în școli copiii trebuie verificați înaintea orelor.

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019. Și camerele de gardă sunt pline de oameni cu simptome de gripă. Cei mai afectați rămân bătrânii trecuți de 60 de ani și copiii.

Și în alte state europene virusul face ravagii. Cele mai afectate sunt Franța, Italia și Marea Britanie. Virusul a mai fost confirmat în unele regiuni din Bulgaria, Ungaria, Austria și Germania.

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019. Pentru un sistem imunitar puternic, medicii spun că trebuie să avem un stil de viaţă sănătos, care înseamnă odihnă, alimentaţie şi sport. În plus, trebuie să fim atenţi la tratamentele cu antibiotice, care distrug flora intestinală, extrem de importantă pentru sistemul imunitar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ