Groupon: Ne retragem! Nu se întrevede posibilitatea de a realiza profituri în România

| 03 sep, 2014

Compania Groupon, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel mondial din domeniul cupoanelor de reduceri, a anunţat că se  retrage din Romania.

"Nu am luat cu uşurinţă această decizie. Dar, după o analiză riguroasă a pieţei din România, am hotărât să ne încetăm operaţiunile în această ţară, cu începere din 03.09.2014. Regretăm să vă aducem la cunoştinţă că nu vă vom putea oferi noi promoţii în viitor. Printre altele, rata redusă de utilizare a internetului din România a determinat o profitabilitate sub aşteptări, ceea ce a dus, în cele din urmă, la această decizie. Deoarece nu se întrevede posibilitatea de a realiza profituri în România în viitorul apropiat, am luat decizia de a înceta imediat serviciile noastre.

Pentru dumneavoastră, în calitate de clienţi, acest lucru înseamnă că nu vă vom mai oferi promoţii şi nu veţi mai putea să achiziţionaţi cupoane de reduceri de la noi. Dacă aţi cumpărat cupoane pe care nu le-aţi utilizat şi sunt încă valabile, acestea vor rămâne valabile pe perioada înscrisă pe ele. Desigur, dacă preferaţi, vi se va returna în întregime preţul pe care l-aţi achitat pentru cuponul respectiv", anuţă Luke Massery, Vicepreşedinte regional Groupon.

Tag-uri: Groupon
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ