Gruia Stoica, GFR: Vom plăti pentru CFR Marfă după ce vom avea avizul Consiliului Concurenţei

| 02 sep, 2013

Proprietarul Grup Feroviar Român, Gruia Stoica, a declarat luni că banii aferenţi achiziţionării companiei CFR Marfă vor fi plătiţi după ce se va intra în posesia avizului de la Consiliul Concurenţei.

"Vom plăti banii după ce vom avea avizul de la Consiliul Concurenţei. Această fază este o fază premergătoare. Finalizarea procedurii va avea loc după ce vom primi avizul de la Consiliul Concurenţei", a afirmat Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român.

Potrivit acestuia, compania pe care o reprezintă are termen 10 zile pentru a trimite notificarea către Consiliul Concurenţei.

"Avem termen maxim de zece zile pentru a trimite notificarea către Consiliul Concurenţei, însă noi o vom expedia în cel mai scurt timp", a mai spus Gruia Stoica.

Întrebat dacă are banii necesari pentru cumpărarea companiei CFR Marfă, proprietarul Grup Feroviar Român a confirmat că dispune de sumele în cauză, precizând că nu ştie de ce a durat atât de mult procedura de semnare a contractului.

Gruia Stoica nu a infirmat declaraţia preşedintelui Băsescu care spunea că proprietarul GFR caută bani pentru CFR Marfă în Rusia. La întrebarea unui jurnalist referitoare la plecarea sa în Rusia pentru a căuta banii necesari în vederea cumpărării companiei CFR Marfă, aşa cum a sugerat preşedintele României, Traian Băsescu, Gruia Stoica a replicat: "Dar ce, banii din Rusia au altă culoare?".

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni, că la ora 16:30, la sediul Ministerului Transporturilor, a avut loc procedura de semnare a contractului de vânzare-cumpărare a pachetului de 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă 'CFR Marfă' către societatea comercială Grup Feroviar Român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ