Dollar Financial Group intră pe piaţa de amanet din România

| 29 mai, 2013

Grupul american Dollar Financial Group a preluat Express Credit Amanet, printr-o tranzacţie în valoare de "mai multe milioane de euro".

Tranzacţia a vizat preluarea integrală a participaţiilor deţinute de proprietarii Express Credit Amanet, Bogdan şi Ioana Gheorghiu, de către o firmă controlată de grupul american de servicii financiare, cu afaceri de aproape 1,1 miliarde de dolari la nivelul anului trecut.

"Tranzacţia a fost una complexă şi a ridicat, pe parcursul derulării negocierilor, anumite probleme speciale, atât comerciale, cât şi juridice, dar care au putut fi acomodate şi rezolvate", se arată într-un comunicat al Ţuca Zbârcea & Asociaţii, care a acordat asistenţă juridică vânzătorilor.

Negocierile au durat aproximativ un an, potrivit casei de avocatură, care precizează că valoarea tranzacţiei se cifrează "la mai multe milioane de euro".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ