Gușă: Îi sfătuiesc pe toți să se uite la jocul pe care Oprea îl va reface în următoarea perioadă

| 05 sep, 11:18

Consultatul politic Cozmin Gușă comentează revenirea lui Gabriel Oprea în spațiul public și îi sfătuiește pe ”pe toți” să se uite la jocul pe care acesta îl va reface în următoarea perioada.

Cozmin Gușă crede că revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politică este un moment important și așteaptă de la fostul ministru ”mari surprize”.

”Eu sunt subiectiv pentru că îl cunosc pe Gabriel Oprea de atâta vreme și suntem amici de vreo 20 de ani. El a fost victima unei înscenări care încă nu și-a arătat adevărul până la capăt. Decizia recentă a ÎCCJ conform căreia el este poziționat cu totul altfel, în condițiile unui accident rutier, nu în condițiile unui omor din culpă, îl reașează pe Oprea într-o poziție din care poate să atace liniștit.

Cei care pot să fie vizați de atacurile lui sunt exact oamenii care acum sunt de partea lui Dragnea și mă refer la Florian Coldea. Vom avea parte de mari surprize din partea lui Gabriel Oprea, mai ales că acum s-a transformat și într-un sindicalist din rândul polițiștilor și în mod evident va beneficia de o platformă pe care alții nu o sperau.

Am vorbit și aseară despre relația pe care Dragnea nu o poate controla în legătură cu Gabriel Oprea, apropo de faptul că totuși el, în acest moment, are niște secrete la dispoziție, prin care Dragnea practic va fi blocat.

Eu îi sfătuiesc pe toți să se uite la jocul pe care Gabriel Oprea îl va reface în următoarea perioada tocmai ca să-și demonstreze nu atât nevinovăția, ci pentru ca să demonstreze o anumită dedicație împotriva statului paralel, în timp ce lucra cu statul paralel”, a spus Gușă.

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, este, de la data de 15 iulie 2018, membru al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Sistemul de Paşapoarte, Regim Permise, solicitarea de aderare fiind căutată chiar de el.

Purtătorul de cuvânt al sindicatului care l-a primit pe Gabriel Oprea în rândurile sale consideră că fostul ministru a fost unul dintre puținii demnitari din conducerea Internelor care a luat măsuri concrete pentru îmbunătățirea vieții personalului.

”A făcut lucruri pe care nu le-au făcut alți miniștri pentru Poliția Română. Nu numai achiziția acelor 5.000 de autospeciale ale Poliției, dar a plătit și toate drepturile polițiștilot până în 2016, a mărit sporurile de 50%, a luat măsuri pentru ajutorarea familiilor cadrelor care au decedat în timpul misiunilor”, a spus CHRISTIAN CIOCAN - purtătorul de cuvânt al FSDPR.

Întrebat dacă faptul că fostul ministru este cercetat într-un dosar în care se anchetează moartea unui poliţist, a lui Bogdan Gigină, afectează imaginea sindicatului, Ciocan a precizat că în prezent fostul ministru Gabriel Oprea beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Judecătorul de cameră preliminară la Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus trimiterea cauzei la o instanță inferioară, Judecătoria Sectorului 1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ