Guvern Ponta 3, cel mai tânăr din istoria României

| 04 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat ieri noua componenţă a Guvernului, din care fac parte reprezentanţi ai PSD, PC, UNPR, UDMR.

Potrivit calendarului propus de premier, noul Guvern va primi marţi votul de investitură în Parlament, iar dacă totul se va derula fără surprize, România va fi guvernată de cel mai tânăr cabinet din istorie, media de vârstă situându-se 44.4 ani. Cu toate că va fi un Guvern extrem de tânăr, acesta pare unul solid, cu oameni bine pregătiţi, cu expertiza pe domeniile pe care le gestioneaza.

44,5 ani este media de vârstă a posibilului nou Guvern Ponta 3 dacă nu luăm în calcul şi contribuţia premierului, care duce media la 44,4 ani. Astfel, România poate fi guvernată de cel mai tânăr Guvern din istorie, asta, desigur, dacă vor trece de votul Parlamentului şi nu vor apărea alte probleme pe parcurs. Această medie scăzută se datorează noilor propuneri de miniştri: GABRIELA SZABO, 38 de ani, la Ministrul Tineretului şi Sportului; IOANA PETRESCU, 34 de ani, la Ministrul Finanţelor; ALEXANDRU-RĂZVAN COTOVELEA, 40 de ani, la Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale; RĂZVAN NICOLESCU, 36 de ani, ministru (delegat) pentru Energie; FLORIN JIANU, 38 de ani, ministru (delegat) pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii; AURELIA CRISTEA, 46 de ani, ministru delegat pentru Dialog Social.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 2014
doina
Tanar, dar bogat.
Inca n-a trecut acest guvern, nu va grabiti. Trebuie sa treaca si programul, nu ministrii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ