Burse de 1.200 de euro pentru studenţii care vor să înveţe în Norvegia, Islanda sau Liechtenstein

| 26 sep, 2013

Ministerul Educaţiei în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale lansează un program prin intermediul căruia oferă peste 300 de burse în valoare de 1.200 de euro pentru studii în Norvegia, Islanda, Liechtenstein în anul universitar 2013/2014.

Studenţii interesaţi pot aplica începând cu luna ianuarie la una dintre universităţile din cele trei ţări pentru un stagiu de studiu de minimum trei luni, indiferent de domeniul în care studiază. Criteriile de selecţie au în vedere rezultatele academice şi un nivel avansat de cunoaştere a limbii engleze.

Bursele sunt acordate în cadrul programului „Burse şi cooperare interinstituţională în domeniul învăţământului superior”, aflat în al doilea an de implementare în România.

Prima oară, programul s-a derulat pe parcursul anului universitar 2009-2010 şi în primul semestru al anului academic 2010-2011, cu o valoare totală de 1,1 milioane de euro.

Pentru programul din acest an au fost alocate 4,4 milioane de euro, din care 4 milioane de euro provin din partea ţărilor donatoare, restul fiind cofinanţare din partea statului român.

Informaţii despre programul de burse sunt disponibile pe www.see-burse.ro şi pe www.eeagrants.org.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ