Surpriză inimaginabilă de la Principesa Margareta a României. Ce le pregăteşte studenţilor

| 06 apr, 20:02

Alteța Sa Regală Principesa Margareta a anunțat, luni, decizia luată împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu de a acorda 'personal', începând cu 2015, burse anuale pentru studenți români, la instituții de învățământ superior din București și de la Chișinău.

'În Săptămâna Patimilor, gândurile noastre se îndreaptă către strămoșii noștri, cei care au fondat România modernă. Cu exemplul lor în minte, sunt mândră să vă anunț că Principele Radu și cu mine am luat o hotărâre. Începând din 2015 vom oferi personal, an de an, patru burse pentru studenții români. Două la București, 'Bursa Regele Carol I' și 'Bursa Regina Elisabeta', la Academia de Studii Economice, și două la Chișinău. 'Bursa Regele Ferdinand' și 'Bursa Regina Maria', la Universitatea Academiei Moldovei', a spus Alteța Sa Regală, cu ocazia lansării, la Palatul Elisabeta, de către producătorul de ciocolată Kandia Dulce, a unor noi tablete de ciocolată sub brandul 'Kandia Regal'.

Principesa Margareta și-a exprimat speranța că noul brand va putea sprijini produsele de marcă românească.

'Sperăm ca ciocolata regală să ajute produsele de marcă românească să se așeze alături de marile nume europene din lume. Ciocolata este un produs iubit de toate vârstele, de oamenii din toată lumea. Unele state europene și-au creat o parte a brandului de țară prin renumele, vechi de secole, al ciocolatei lor. În România, de mai bine de o sută douăzeci de ani, Casa Regală a încurajat producția națională de ciocolată. Fiecare generație, de la Regele Carol I și Regina Elisabeta încoace, și-a legat numele de ciocolata românească. A existat chiar o fabrică de ciocolată Regina Maria, fondată în anul 1919', a arătat Alteța Sa Regală.

Noua gamă de produse este disponibilă pe piață începând din această săptămână și include ciocolata cu lapte 'Alteța Sa Regală Principesa Margareta', ciocolata amăruie, cu 55% cacao, 'Alteța Sa Regală Principele Radu' și ciocolata amăruie 'Castelul Peleș', cu o compoziție de 75% cacao.

Citeşte şi: Principesa Margareta, dezvăluiri despre Principele Nicolae

Aceste produse vor fi prezente permanent în portofoliul Kandia, nu reprezintă o serie limitată, iar prețul la raft va ajunge undeva la 4,5-5 lei, a declarat Mihai Georgescu, managing director Kandia Dulce.

Începând cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor al Casei Regale, titlu acordat de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Fondată în anul 1890, Kandia este în prezent cel mai mare producător local de profil, iar portofoliul de produse cuprinde mărcile Rom, Măgura, Kandia, Primola, Laura, Sugus și Silvana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ