Guvernul a aprobat o nouă structură organizatorică pentru Ministerul Educaţiei

| 03 feb, 18:54

Guvernul a aprobat, miercuri, o nouă structură organizatorică pentru Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, informează un comunicat al Executivului.

Sursa citată precizează că au fost înfiinţate noi structuri specializate, precum Direcţia pentru Incluziune Socială şi Parteneriate Educaţionale, Unitatea pentru tehnologia informaţiei în educaţie şi Direcţia de coordonare strategică. 

"Direcţia pentru Incluziune Socială şi Parteneriate Educaţionale va urmări realizarea, corelarea şi implementarea de politici publice destinate grupurilor vulnerabile şi includerii acestora în sistemul educaţional. Direcţia va avea în vedere inclusiv dezvoltarea de programe naţionale, în parteneriat cu alte structuri guvernamentale şi non-guvernamentale", anunţă Guvernul. 

Unitatea pentru tehnologia informaţiei în Educaţie funcţionează ca "suport în elaborarea şi implementarea politicilor de guvernanţă IT în educaţie", iar Direcţia de coordonare strategică are scopul de a îmbunătăţi "planificarea, monitorizarea şi evaluarea politicilor publice şi a proiectelor cu finanţare externă care susţin aceste politici".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ