Guvernul a suplimentat numărul de posturi pentru Direcţia Naţională Anticorupţie

| 30 dec, 21:56

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, suplimentarea cu 45 a numărului maxim de posturi ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie, respectiv 10 posturi de specialişti IT şi economişti, precum şi 35 de posturi de personal economic şi administrativ, informează Executivul într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, numărul maxim de posturi de specialist va creşte de la 55 la 65 de posturi, având în vedere creşterea constantă a volumului de activitate, precum şi diversificarea specializărilor necesare pentru efectuarea rapoartelor de constatare. 

De asemenea, suplimentarea cu 35 de posturi a personalului economic şi administrativ este necesară în contextul preluării de către DNA a activităţilor de administrare şi întreţinere a sediului central, cu personal propriu, ceea ce ar reduce la jumătate valoarea cheltuielilor actuale, respectiv la 450.000 lei pe an, precizează comunicatul Guvernului. 

Sursa citată menţionează că valoarea estimată a cheltuielilor salariale pentru cei 10 specialişti este de aproximativ 1,3 milioane de lei/ an, iar pentru cele 35 de posturi de personal contractual este de 900.000 de lei/ an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ