Guvernul Cioloş a decapitat conducerea Doi şi un Sfert

| 10 feb, 20:48

Prim-ministrul României, Dacian Cioloș, a l-a eliberat din funcție pe șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DGIPI) al Ministerului de Interne, Gheorghe Nicolae, și pe unul dintre adjuncții acestuia, celălalt adjunct fiind numit la conducerea instituției.

Astfel, chestorii de poliție Gheorghe Nicolae și Nelu Zărnică au fost eliberați din funcții de către Dacian Cioloș. Gheorghe Nicolae a condus DGIPI de la sfârșitul anului 2014, fiind numit în această funcție de fostul premier Victor Ponta. Nelu Zărnică era adjunctul șefului DGIPI, fiind numit în acest post tot de Victor Ponta.

Dacian Cioloș a decis ca șefia Departamentului de Informații și Protecție Internă din cadrul Ministerului de Interne să fie preluată de celălalt adjunct al lui Gheorghe Nicolae, Rareș Văduva. Acesta a ocupat, în intervalul 2006 - 2014, funcții de execuție și de conducere în cadrul Serviciului Român de Informații (SRI).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 14:38
Ema
BANI BANI BANI
CURAJ! sellectam colaboratori in vederea desfasurarii unei activitati la domiciliu. Sunt necesare cunostinte minime de lucru cu fisiere pdf, rabdare si perseverenta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de EMAIL : [email protected]
11 feb, 09:52
Dadi
Dezvoltare personala
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! TE AȘTEPTAM ÎN ECHIPA NOASTRA ! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ