Guvernul dă bani mai mulți la sănătate, agricultură și transporturi

| 14 iul, 15:25

Luna viitoare, Guvernul Cioloș va rectificarea bugetară, conform legii, care spune că la 6 luni de la aprobarea bugetului de stat se pot da sau lua bani de ministere.

Palatul Victoria a anunțat că are în plan să aloce sume mai mari pentru sănătate, agricultură și tranporturi, conform celor spuse de șefa finanțelor românești Anca Dragu.

La această oră, specialiștii de la finanțe au discuții cu toți ordonatorii de credite pentru a vedea unde este nevoie acută de bani, dar și de unde se pot tăia fonduri.

„Am avut câteva discuţii tehnice care vor continua cu toţi ordonatorii de credit să evaluăm în ce măsură bugetele pe care le-au avut la dispoziţie le-au folosit, în ce măsură au resurse suplimentare care pot intra la redistribuire şi ca atare să facem o reechilibrare a banilor publici. Da, avem priorităţi – avem agricultura, avem transporturi la care ne uităm cu interes. Încercăm să protejăm resursele din aceste ministere unde sunt investiţii cu efect de multiplicare (…) Şi sănătatea”, a precizat Anca Dragu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ