Guvernul îi va premia pe elevii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi bacalaureat

| 09 iul, 2014

Guvernul ar putea discuta, miercuri, o hotărâre prin care elevii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională de la finalul clasei a VIII-a şi la examenul de bacalaureat vor fi premiaţi, informează un comunicat de presă al Executivului.

De asemenea, pe agenda şedinţei de guvern s-ar mai putea afla o hotărâre privind organizarea şi funcţionarea Secretariatului de Stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989. 

Executivul mai are în vedere un proiect de act normativ pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale, a Legii petrolului şi pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă privind exercitarea drepturilor şi îndeplinirea obligaţiilor ce decurg din calitatea de acţionar al statului la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' - S.A. şi la Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale 'Transgaz' - S.A. Mediaş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ