Guvernul Orban a primit votul de învestitură

| 04 noi, 17:31

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului.


Din totalul 465 de parlamentari, s-au înregistrat 240 voturi, a anunţat senatorul Silvia Dinică.

"Parlamentul acordă votul de încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, minimum 233 voturi pentru. Ca urmare a faptului că 240 au votat pentru acordarea încrederii Guvernului, se constată că este în întrunită majoritatea pentru ca Parlamentul să acorde încredere programului de guvernare şi listei Guvernului Orban", a precizat aceasta, potrivit Agerpres. 

"Am purtat noroc astăzi Guvernului Orban", a afirmat vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, care a condus şedinţa Parlamentului.

"Parlamentul a acordat votul său de încredere Guvernului, programului şi listei Guvernului. Adresez felicitările premierului Orban, echipei sale"
, a adăugat Gorghiu.

La rândul său, premierul desemnat, Ludovic Orban, a mulţumit parlamentarilor. "Vă mulţumesc şi aveţi încredere în noi", a afirmat premierul Orban.

Tag-uri: Guvern, Ludovic Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ