Guvernul susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală şi dezvoltare economică, cu reducerea CAS

| 19 feb, 2014

Guvernul României susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală şi dezvoltare economică, care include reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit, teme ce vor fi discutate cu delegaţia finanţatorilor internaţionali, în cadrul vizitei pe care delegaţia acestora o va face în România, informează un comunicat de presă.

Sursa citată menţionează că măsurile urmează să fie discutate în luna aprilie, pe baza unui studiu care se face cu Banca Mondială. Totodată, este amintit faptul că vicepremierul Daniel Chiţoiu a condus discuţiile cu reprezentanţii FMI, BM şi CE, alături de ministrul Liviu Voinea. 

'Guvernul României este dedicat îndeplinirii angajamentelor asumate în cadrul programului de guvernare, care prevede măsuri de relaxare fiscală. Guvernul României susţine aplicarea acestora, cu respectarea tuturor obligaţiilor luate în cadrul Uniunii Europene, precum şi în relaţia cu partenerii internaţionali ai României', se mai arată în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ