Guvernul va mări suma alocată imigranţilor care vin în România

| 14 oct, 19:43

Guvernul va da mai mulţi bani imigranţilor care vin în România. Executivul a aprobat, miercuri, proiectul de lege prin care va mări de aproape șapte ori suma alocată celor care vin în România ca imigranţi.

Dacă înainte Guvernul le oferea imigranţilor 162 de lei pe lună pentru hrană, cazare şi alte cheltuieli, de acum le va acorda în lunile de vară suma lunară de 1.117 lei, iar pentru sezonul rece 1.185 lei, se arată în proiectul de lege, potrivit b1.ro.

Citeşte şi:  UNHCR: Circa 1,4 milioane de refugiaţi vor ajunge în Europa până la sfârşitul anului viitor

Mai mult, cei care vin în România ca imigranţi vor avea acces la piaţa forţei de muncă şi vor avea dreptul la şomaj.

În cazul în care imigranţii vor depăşi numărul maximum de cazare din centrele de refugiaţi, li se vor acorda 500 de lei pentru chirie pentru maximum un an de zile.



Tag-uri: Guvern, imigranţi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 21:44
omu` cu dreptul
e minunat.ca sa-i incurajeze pe"refugiati"sa vina aici si sa arda gazul de pomana.de ce nu incurajeaza romanii plecati peste hotare sa revina in tara lor.cei care vor,normal.toti am vazut ce fac"refugiatii"pe unde merg.noi avem uscaturile noastre.nu ne trebuie ale altora.romanii mor de cancer in spitale,in lipsa tratamentului,si guvernul aloca bani pt asa specimene.majoritatea sunt barbati.de ce nu au stat sa-si apere tara,familiile?femeile si copiii au ramas acolo.astia ce cauta aici? http://www.aktual24.ro/ce-cred-femeile-din-siria-despre-barbatii-care-fug-in-ue-cine-ne-mai-elibereaza-cine-ne-mai-protejeaza-video/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ