Guvernul va negocia cu FMI salarii mai mari pentru funcţionarii implicaţi în atragerea fondurilor UE

| 21 iun, 2013

Guvernul va negocia cu FMI un sistem special de salarizare pentru funcţionarii din autorităţile de management implicaţi în atragerea fondurilor UE, care să îmbine surse de la buget şi din alocări europene, pentru a majora salariile acestora, a anunţat premierul Ponta.

Ponta a apreciat că este normal ca, după ce programele operaţionale au fost deblocate, cei aproximativ 2.000 de funcţionari din autorităţile de management, în prezent plătiţi cu cel mult 1.000 lei lunar, să beneficieze de salarii decente şi fără discrepanţe între autorităţi.

Totodată, premierul a adăugat că acei funcţionari care au contribuit prin activitatea lor la blocarea şi suspendarea programelor operaţionale finanţate de UE ar trebui "promovaţi de unde au venit".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 2013
pensionar
Cine e lenes poti da 1 milion euro tot nu face nimic, tot mai fura.A disparut dragostea pentru tara a ramas dragostea pentru -BANI, BANI, BANI ,SI AVERE CAT MAI MULTA.Papa FRANCISC a spus corect-E NEDREPATA SOCIETATEA DE AZI.Aici numai smecheri o duc bine, restul poate muri.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ