Hai la shopping pe cele mai populare străzi comerciale din lume

| 08 feb, 16:27

Pleci în vacanță? Dacă destinația este una dintre cele de mai jos, atunci ia cu tine valiza goală. Sau îți poți programa un city break în aceeași perioadă când sunt reducerile anuale în magazine, în cazul acesta, ianuarie și iunie sunt cele mai bune perioade de a planifica plecarea.

Chiar dacă nu îți place sa mergi la shopping, cu siguranță te poți bucura de vitrine, pe aceste străzi vei găsi cele mai impresionante vitrine. Casele de modă se întrec între ele, cele mai frumoase vitrine le găsești în perioada sărbătorilor, cu siguranță vei fi uimit.

Iată străzile pe care nu trebuie să le ratezi:

  1. Oxford Street, Londra

River Island, Uniqlo, Burberry, Dolce & Gabbanna, Topshop, Primark și încă aproximativ 300 de branduri se întind pe aceast stradă. Oxford Street este una dintre străzile principale din Londra, este mai mult o stradă comercială, aici găsești cele mai multe magazine și mall-uri. Fix în intersecția cu Regent Street poți vedea celebrul Circ Oxford sau dacă mai mergi puțin, pe strada Carnaby, este situat magazinul universal Liberty, nu trebuie sa îl ratezi.

  1. Champs-Elysees, Paris

Cele mai exclusiviste buticuri se găsesc în Paris, pe Champs Elysees, acest bulevard are la capăt Arcul de Triumf și pornește de la Place de la Concorde – putem spune că acesta este paradisul cumpărăturilor. Este mai mult decât evident că mai există cateva străzi, Avenue Montaigne și Avenue George V completează perfect artera principală de shopping.

  1. Via Monte Napoleone, Milano

A spus cineva Milano? Da! Capitala modei întregește toate brandurile pentru pasionații de modă, și nu numai, istorica stradă din centrul orașului Milano este locul perfect. Se poate spune că strada este mândria orașului, vei găsi magazine precum Roberto Cavallo, Giorgio Armani, Dolce&Gabbanna și Salvatore Ferragamo – iar aceste sunt doar ”spuma”. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de acest oraș, pe fiecare stradă găsești ceva care să te surprindă.

  1. Fifth Avenue, New York

Pregătește-te să te bucuri de cele mai frumoase magazine și străzi. Ai în total 6 km plini cu vitrine ale magazinelor preferate, de fapt, multe dintre brandurile pe care le vei găsi sunt specifice regiunii – branduri proprii, dar la fel de repede găsești și branduri internaționale. Însă, nu ai cum sa nu te bucuri de brandurile clasice americane, Tiffany & Co. Sau Ambercrombie & Fitch.

  1. Rodeo Drive, Los Angeles

Dacă tot ai traversat oceanul trebuie neapărat să vizitezi această minunată stradă din Beverly Hills. S-ar putea să zărești chiar și o vedetă intr-unul dintre magazine. Buticurile de lux sunt ”cazate” în trei blocuri, Hermes, Tom Ford, YSL, Bulgari, Jimmy Choo, Givanchy și multe alte branduri, am putea spune că este raiul de pe Rodeo Drive.

Până la urmă nu contează dacă vrei să mergi la shopping sau doar sa vizitezi aceste locații, am putea spune că sunt la pachet cu priveliștea ce le înconjoară. Străzile sunt pline de cafenele, baruri, terase, te poți opri să savurezi o țigări de foi sau trabucuri locale, acestea se găsesc în diverse tutungerii de la colțul străzii, dar pot fi găsite și într-o tutungerie online.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ