Haos în centrul Capitalei. Circulaţie blocată în Pasajul Unirii, după un accident grav UPDATE

| 19 oct, 10:21

Haos în centrul Capitalei. Circulaţia a fost blocată vineri dimineaţa în Pasajul Unirii, în jurul orei 7.00-7,30, după un accident grav produs în zonă. Ambele benzi au fost blocate pe direcţia Tineretului - Universitate, informează Realitatea TV. UPDATE: Circulaţia a fost reluată în jurul orei 8.00.

Circulaţia era blocată în Pasajul Unirii din Capitală, în jurul orei 7,30, după un accident grav produs în pasaj. Ambele benzi au fost blocate pe direcţia Tineretului - Universitate, informează Realitatea TV.

Potrivit primelor informaţii o maşină s-ar fi răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Cozi uriaşe de maşini s-au format între Parcul Tineretului şi Pasajul Unirii.

"În jurul orei 6 conducătorul unui autoturism în vârstă de 47 de ani, care se deplasa dinspre Tineretului către Universitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat. A fost restricţionat accesul în pasaj până în jurul orei 7,50. În acest moment se circulă normal, şoferul a fost transportat la Spitalul Universitar, fiind rănit uşor", a declarat Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ