Cum au ajuns pufuleţii româneşti la mare căutare în SUA

| 17 oct, 2013

Printre alimentele de larg consum din România care merg la export se numără pufuleţii, biscuiţii, eugeniile, branza de burduf şi vinurile româneşti.

Secole întregi au trecut de când porumbul a ajuns în ţara noastră din America. Astăzi îl trimitem înapoi sub formă de pufuleţi.

Astfel că ţara noastră exportă produse alimentare în America, Germania, Marea Britanie sau Italia după ce în ultimii 20 de ani, trei sferturi din mâncarea noastră venea din import. Reţeta succesului o constituie calitatea, dar şi ambalajul.

Exporturile de alimente româneşti au trecut în primele 8 luni de un miliard de euro. Iar din ce în ce mai multe produse iau calea străinătăţii prin lanţurile internaţionale de magazine.

Produsele fabricate în România prind tot mai mult pe pieţele din afară, ele fiind  aduse de comunităţile de români învingând concurenţa prin calitate.

 

Tag-uri: alimente, export, pufuleti, SUA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ