Al patrulea hoț al tablourilor de la Rotterdam, Adrian Procop, a fost prins în Marea Britanie

| 06 dec, 2013

Adrian Procop, acuzat că a furat cele şapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost prins în Marea Britanie, au declarat vineri, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Română.

Radu Dogaru, Eugen Darie, Alexandru Bitu, Olga Dogaru, Petre Condrat şi, în lipsă, Adrian Procop, au fost trimişi în judecată în dosarul privind furtul celor şapte tablouri valoroase de la muzeul Kunsthal (Rotterdam). Hoţii, originari din Tulcea, au spart muzeul în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012, cu un simplu patent. Spargerea a fost dată de Radu Dogaru şi de Adrian Procop, iar Eugem Darie a fost cel care a condus maşina.

Unul dintre hoţi, Adrian Procop, nu a fost prins şi a fost dat în urmărire prin Intepol. Pe 16 noiembrie 2012, a fost identificat în Rotterdam, când de pe o reţea nesecurizază de tip Wi-Fi, descărca ilegal filme de pe internet. Poliţiştii olandezi i-au dat drumul, deoarece în acel moment nu era identificat ca unul dintre hoţi. Ieri, Interpol Manchester Maria Britanie a informat Biroul Național Interpol din cadrul IGPR că Procop a fost arestat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Sectorului 5.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ