Horia-Roman Patapievici, victimă a mafiei cioclilor. STENOGRAME

| 19 dec, 2013

Horia-Roman Patapievici se numără printre cei ce au fost înşelaţi, după ce mama sa a murit. Acesta a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă. Imediat, l-a şi căutat patronul unei firme de pompe funebre pentru a-i oferi serviciile, informează România TV.

Horia-Roman Patapievici a simţit pe pielea lui modul de acţiune al celor din mafia cioclilor din care fac medici SMURD, Ambulanţă, dar şi poliţişti. În luna august, imediat după ce medicii sosiţi acasă la mama scriitorului au constatat decesul, a şi sunat telefonul. Patronul unei firme de pompe funebre voia să-i prezinte oferta pentru serviciile de înmormântare. În urma anchetei, procurorii au scos la iveală că acesta fusese anunţat de deces, chiar de operatorul de la 112.

"La data de 28.07.2013, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu în baza unei înţelegeri anterioare cu Orăşanu Ion Tilly că va primi o sumă de bani, a transmis către acesta informaţii ce nu sunt destinate publicităţii referitoare la aparţinătorii persoanei decedate, Patapievici Georgeta, în scopul încheierii între Orăşanu Ion Tilly şi familia celui decedat a unui contract de prestări servicii funerare", se spune în referatul procurorilor.

În urma acestei afaceri, operatorul de la 112, cel care preluase apelul legat de moartea mamei lui Horia-Roman Patapievici, urma să primească un telefon performant de la patronul firmei de pompe funebre.

Operator 112: Îmi iese şi mie iphone-ul acela sau nu mai iese?!

Patron: Iese, cum să nu iasă. Dar e 4.

În total, în acest dosar, au fost reţinute zece persoane. În atenţia anchetatorilor s-au aflat 26 de persoane între care zece poliţişti, un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei reprezentanţi ai unor firme de pompe funebre, precum şi personal medical.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ