Cine sunt noii viceprimari ai Capitalei. Anunțul făcut de Vlad Voiculescu

| 21 dec, 17:15

Consiliul General al Capitalei s-a întrunit luni şedinţă luni, pe ordinea de zi fiind alegerea viceprimarilor Capitalei. În urma negocierilor pentru formarea noului Guvern, Vlad Voiculescu este în cărți pentru Ministerul Sănătății, motiv pentru care nu a mai candidat pentru poziția de viceprimar, revendicată înainte de alegerile locale.

 

Horia Tomescu (USR PLUS) şi Stelian Bujduveanu (PNL) sunt noii viceprimari ai Capitalei, în baza votului exprimat în şedinţa de luni a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
Din totalul de 52 de voturi exprimate, 4 au fost anulate. Stelian Bujduveanu (PNL) a întrunit 33 de voturi favorabile, Horia Tomescu (USR PLUS) 32 de voturi favorabile, Florentina Gherghiceanu (PSD) - 15 voturi, Anca Raiciu (PSD) - 12 voturi.
Consilierul general Vlad Voiculescu a anunţat luni, în debutul şedinţei CGMB, că Horia Tomescu este propunerea grupului USR PLUS pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.
În locul lui Vlad Voiculescu va candida Horia Tomescu din partea USR PLUS, în timp ce, al doilea viceprimar va fi Stelian Bujduveanu, consilier general din partea PNL.
Vlad Voiculescu va fi propus ministrul Sănătății în Guvernul Cîțu, a anunțat copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, la Digi24.
Tot în ședința de astăzi pe ordinea de zi este și desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti în adunări generale ale acţionarilor din 28 de societăţi comerciale.
Ședința a început cu scandal, după ce consilierii PSD au refuzat să părăsească sala și s-au certat cu primarul general, Nicușor Dan. Disputa dintre primar și consilierii PSD a pornit după refuzul acestora de a participa online la ședință, din motive sanitare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ