HOROSCOP ŢIGĂNESC 2015: Află care sunt ZILELE norocoase din MAI pentru ZODIA TA

| 15 apr, 21:15

Horoscopul țigănesc prezintă prezicerile celor mai renumiţi ghicitori. Vezi ce te așteaptă după Paşti şi care sunt zilele norocoase pentru zodia ta.

PUMNALUL (BERBEC)
Darurile bat în sfârșit la poarta ta, după lungi perioade de așteptare. Persoane dragi pe care le credeai pierdute revin cu o altă fațetă și te surprind într-un mod atât de plăcut încât le introduci în planurile tale de viitor. Zile norocoase: 10 și 22 mai.

COROANA (TAUR)
Ai răbdare pentru că totul va decurge conform planului. Tendința ta este să dai bir cu fugiții atunci când confortul căminului tău este amenințat însă trebuie doar să fi perspicace și bine înfiptă în realitate. Zile norocoase: 5, 6, 7 și 29 mai.

Citeşte şi:  HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015: Află care ți-e destinul luna aceasta!

SFEȘNICUL (GEMENI)
Îți vezi teritoriul amenințat și vei lua măsuri drastice. O iubire recentă își face cuib din nou în casa ta, după ce ați decis împreună că este mai bine să vă despărțiți. Zile norocoase: 13 și 30 mai, conform teo.com.

ROATA (RAC)
Pentru tine luna mai vine cu deznodăminte care au fost amânate din rațiuni necunoscute până acum. Vei afla în sfârșit adevărul despre o situație juridică ce îți dă de mult timp mari bătăi de cap și îți fură nenumărate ore de somn. Zile norocoase: 25 și 31 mai.

STEAUA (LEU)
Vin clipe grele pentru tine în luna mai însă nu trebuie să îți pierzi speranța sub nicio formă. Asigură-te că vei putea face față tuturor problemelor apelând la prietenii apropiați și încearcă să nu alegi foarte mult când ai la dispoziție un viitor luminos așa cum ți-ai dorit. Zile norocoase: 18 și 21 mai.

CLOPOTUL (FECIOARĂ)
Cu cât te încăpățânezi să amânezi mai mult necesitatea de a te muta în altă parte, cu atât aceasta va apăsa și mai tare asupra ta. Trebuie să faci alegeri importante și să-ți asumi anumite responsabilități bine trase la xerox. Zile norocoase: 14, 16 și 23 mai.

MONEDA (BALANȚĂ)
Luna mai va fi una a testărilor, atât pe plan amoros cât și pe cel amical. Prietenii îți vor trage clapa des însă te-ai obișnuit deja cu asta. Cât privește dragostea, nu-ți face planuri de nuntă. Încă. Zile norocoase: 8, 10 și 28 mai.

Citeşte şi:  HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015: Află care ți-e norocul de Paşti!


CUȚITUL (SCORPION)
Luna mai va fi luna eliberărilor. În sfârșit te vei simți la fel de liber precum în copilărie și asta pentru că o ființă dragă ție se întoarce acasă după mult timp. Zile norocoase: 1, 5 și 26 mai.

TOPORUL (SĂGETĂTOR)
Greutățile te vor încerca și în luna următoare, fiind practic luna de foc a anului. Vei avea multe de pierdut la prima vedere, însă toate acestea te vor ajuta să câștigi potul cel mare la final. Vei vedea cum tot răul e spre binele tău. Zile norocoase: 4, 17 și 25 mai.

POTCOAVA (CAPRICORN)
Ascultă-ți întotdeauna eul interior oricât argumente solide, certificate chiar, ți-ar aduce șefii sau colegii tăi când vine vorba de munca pe care o faci. Cu ajutorul intuiției tale poți face minuni. Zile norocoase: 8, 11 și 13 mai.

CUPA (VĂRSĂTOR)
Ai de luat o groază de decizii, mai ales în privința sănătății tale. O intervenție chirurgicală pe care ai amânat-o des nu mai poate fi ținută la ușă. Zile norocoase: 14 și 22 mai.

CAPELA (PEȘTI)
Afacerile tale vor cunoaște o perioadă de ușoară descreștere iar relația cu persoana iubită tinde să se deterioreze deoarece nu va mai accepta glumițele tale în fața celorlalți, pe motiv că se simte umilită. Zile norocoase: 9, 19 și 28 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ