HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015: Află care ți-e norocul de Paşti!

| 28 mar, 16:51
HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015. Horoscopul țigănesc prezintă prezicerile celor mai renumiţi ghicitori. Vezi ce te așteaptă înainte şi după Paşti.

Horoscopul țigănesc pentru luna aprilie 2015

PUMNALUL (BERBEC)
Zilele norocoase ale lunii se anunță a fi 3, 4 și 25 aprilie, zile potrivite pentru a începe o nouă afacere sau a veni cu o idee nouă dezvoltării celei de care te ocupi acum. Berbecii se vor lovi și de un moment de cumpănă, pe 27 aprilie, când vor face una din cele mai importante alegeri din viața lor.

COROANA (TAUR)

Pentru cei născuți sub protecția Coroanei, se anunță vremuri toride: anumite relații de prietenie se vor rupe definitiv pentru a le face loc celor noi. Zilele norocoase vor fi 18, 20 și 22, iar ziua cea mai neagră a lunii va fi chiar prima zi din aprilie, conform teo.com.

Citeşte şi: HOROSCOPUL ȚIGĂNESC 2015: Ce spun ASTRELE despre ce o așteaptă pe ELENA UDREA


SFEȘNICUL (GEMENI)
Călătoria spirituală a Gemenilor din zodiacul chinezesc va continua cu noi dovezi de iubire din partea persoanelor de la care aceștia nu se așteptau. Zilele norocoase: 4, 15, 28. Zilele în care e bine să te ferești de conflicte: 6, 13, 23.

ROATA (RAC)

Racul o ia de la capăt și speră că roata vieții se va întoarce într-o bună zi și pentru el. Nativii acestui semn zodiacal se vor confrunta cu o serie de probleme juridice, unele mai mici, altele destul de mari. Zile norocoase: 1, 11, 26. Zilele cu ghinion vor fi 20 și 24 aprilie.

STEAUA (LEU)
Leii vor începe să se redescopere (pentru a câta oară?). Aceștia vor crede din nou în steaua lor norocoasă datorită unui eveniment astral unic ce va avea loc la sfârșitul lunii aprilie. Zile norocoase: 29 și 30. Zile cu ghinion: 4 și 17.

CLOPOTUL (FECIOARĂ)
Pentru Fecioare, luna aprilie se anunță destul de monotonă, cu excepția anumitor zile în care vor lua din nou decizii care nu le vor face mare plăcere. Zilele de cumpănă pentru nativii Clopotului vor fi 18 și 22 aprilie, iar zilele norocoase 20 și 30 ale lunii.

Citeşte şi:  HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015: Află care ți-e destinul luna aceasta!


MONEDA (BALANȚĂ)
Balanțele sunt favorizate de astre să câștige sume fabuloase de bani din nimic, așa că n-ar fi rău să riște să participe la anumite concursuri. Zile norocoase: 4 și 5 aprilie. Zile cu ghinion: 19 și 28.

CUȚITUL (SCORPION)

Scorpionul din zodiacul țigănescu va scoate cuțitul pentru a tăia răul de la rădăcină, iar acest lucru îi va face foarte bine în perioada următoare. Zile pline de armonie: 14 și 20. Zile cu tunete și fulgere: 19 și 25 aprilie.

TOPORUL (SĂGETĂTOR)

Săgetătorul nu uită de unde a plecat fapt pentru care va fi dispus în luna următoare să facă acte de caritate mai mult decât în orice perioadă a anului. Zile cu noroc: 16 și 21; zile cu ghinion: 3 și 10.

POTCOAVA (CAPRICORN)
Capricornul are toate șansele să-și pună pirostriile după încheierea Postului Paștelui. Acesta va primi însă și o veste tristă după data de 20 a lunii, veste care va atârna greu de umerii nativului toată vara.

CUPA (VĂRSĂTOR)
Vărsătorul va reuși să iasă la liman încă o dată, deși totul părea pierdut. Vor exista anumite probleme de sănătate care se vor rezolva urgent, dacă sunt tratate la timp. Zile pline de fericire: 4, 8 și 15 aprilie.

CAPELA (PEȘTI)
Pentru cei născuți sub zodia Capelă, luna aprilie va da startul unor noi proiecte, unele dintre ele destul de riscante. Zile prielnice pentru a începe lucruri noi: 3 și 29 aprilie. Zile în care trebuie să fii foarte atent la cei din jurul tău: 24 și 26.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ