Hotelul în care chinezii plătesc 1,4 milioane de dolari pentru o cameră

| 07 oct, 2014

Hilton Worldwide Holdings a convenit vanzarea complexului hotelier Waldorf Astoria New York companiei Anbang Insurance Group din China pentru 1,95 miliarde de dolari, relateaza CNBC, potrivit Incont.ro.

Potrivit acordului, Anbang va permite Hilton sa administreze in continuare proprietatea in urmatorii 100 de ani, iar complexul hotelier de lux va fi trece printr-un proces de restaurare majora.

Hilton intentioneaza sa foloseasca fondurile obtinute din vanzarea Waldorf Astoria New York la achizitia altor hoteluri in Statele Unite.

"Aceasta colaborare reprezinta o oportunitate unica pentru organizatiile noastre de a colabora pentru a maximiza valoarea acestui activ emblematic din Manhattan", a declarat Christopher J. Nassetta, presedinte si director general al Hilton Worldwide.

Actiunile Hilton Worldwide sunt in urcare cu 2,6%, in timpul tranzactiilor electronice de la New York.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
Georgi
Joburi
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ