HTC a lansat noul său smartphone vârf de gamă, HTC One (M8)

| 25 mar, 2014

Compania taiwaneză HTC a prezentat, la New York, noul său smartphone vârf de gamă, HTC One (M8). Terminalul vine cu specificaţii avansate şi concurează direct cu Samsung Galaxy S5 şi Sony Xperia Z2.

HTC One (M8) are un design similar cu cel al modelului HTC One anterior. Carcasa este realizată tot din aluminiu, detaliu pe care compania a ţinut să-l sublinieze, în condiţiile în care produsul rival, Galaxy S5, are carcasă din plastic.

Terminalul lansat de HTC dispune de un ecran Full HD cu diagonala de 5 inci (1.920 x 1.080 pixeli), procesor quad-core Snapdragon 801 de 2,3 GHz, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16/32 GB (plus slot pentru carduri microSD cu capacitate de până la 128 GB) şi baterie de 2.600 mAh.

Noul HTC One se diferenţiază prin faptul că are două camere pe partea din spate care lucrează împreună la anumite setări avansate făcute de utilizator. Compania susţine că acest sistem oferă performanţe mai bune în condiţii de luminozitate scăzută.

Versiunea de Android pe care dispozotivul o rulează este Android 4.4.2 KitKat.

Împreun ă cu telefonul, HTC a lansat şi o serie de carcase colorate.

HTC One (M8) va fi disponibil şi într-o ediţie Google. Aceasta va rula versiunea stock („curată”) de Android.

Compania îşi pune mare speranţe în noul vârf de gamă. În 2013 vânzările HTC au scăzut cu 28% comparativ cu 2012, ajungând la 1,4 miliarde de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ