A fost lansat primul smartphone românesc cu o cameră foto rotativă

| 02 apr, 2014

Allview surprinde din nou astăzi şi lansează telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD şi cameră foto rotativă de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

Telefonul poate nu are cel mai bun ecran şi doar 1 GB de RAM, dar este destinat celor care vor o cameră foto extrem de bună, potrivit Adevarul.ro.

Are o cameră foto de 13 megapixeli, rotativă. Astfel, selfie-urile vor fi cele mai bune de pe piaţă. Telefonul se inspiră ca design de la Oppo N1 şi este de fapt Gionee Elife E7 Mini lansat în decembrie anul trecut.

Camera foto are o rotaţie de 210 grade. Camera filmează Full HD, HDR, are bliţ LED şi poate fi folosită pentru fotografii spion, cu ajutorul rotaţiei.

Smartphone-ul P7 Xtreme va fi disponibil în două variante de culori (alb şi negru) poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând din 16 aprilie 2014 la preţul de 1.299 lei. Pachetul de achiziţie include un cablu OTG care facilitează transferul şi vizualizarea de fişiere de pe un stick USB direct pe device.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ