Accesoriul care te ajută să vezi bacteriile pe iPhone

| 25 mar, 2014

Smartphone-ul se transformă foarte rapid într-un gadget care se dorește util în diverse domenii. De exemplu, specialiștii în tehnologie vor să îl aducă cât mai aproape de lumea științei.

O echipă de cercetare a postat pe Kickstarter, un site destinat celor care caută fonduri pentru diverse proiecte, The MicrobeScope. După cum spune și numele, este vorba de un accesoriu care îți transformă smartphone-ul într-un adevărat microscop.

Cei care l-au conceput spun că accesoriul atașat în dreptul camerei smartphone-ului e capabil să vizualizeze microorganisme. The MircobeScope se adresează tuturor și poate fi folosit atât în laborator, cât și de niște copii curioși.

Accesoriul e dotat cu un sistem propriu de iluminare și o baterie. Aparatul poate mări de până la 800X. Deocamdată e conceput doar pentru iPhone. Ar putea apărea în vara acestui an și ar putea costa aproximativ 125 de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ